Services

Ruime voorraad

Danicom is dé importeur voor professionele installatiekabels en patchkabels. Onze ruime voorraad zorgt ervoor dat wij een snelle levering kunnen verzorgen. In veel gevallen betekent dit dat de kabels dezelfde dag verzonden kunnen worden.

Service

Naast het importeren en de verzorging van een snelle levering van zowel installatiekabels als patchkabels is tevens Danicom het eerste aanspreekpunt voor onder andere netwerkbeheerders, installateurs en wederverkopers. Bekijk ons netwerk van distributeurs om een product te kopen of ontdek alles over ons partnerprogramma.

Support

Danicom heeft een professioneel team die al uw vragen kan beantwoorden. Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken, maar ook via e-mail en chat helpen wij u graag!

Danicom is dé importeur voor professionele installatiekabels en patchkabels.

Het uitgebreide assortiment patchkabels en hoogwaardige CPR gecertificeerde datakabels op rol biedt een betrouwbare oplossing voor iedere toepassing op het gebied van datanetwerken.

Support

Danicom bestaat uit een professioneel team die al uw vragen kan beantwoorden. Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken maar ook per e-mail helpen wij u graag!

Telefoon: +31(0)74 – 760 10 15
E-mail: info@danicom.nl

Recent Posts